LISBETH MIRANDA, Vocal de la Federación Barcelona por Chile ''Todo el dinero recaudado irá a la Cruz Roja de Chile porque en este momento es la que está in situ, en el lugar, aún, trabajando con la gente, vacunando a las personas, proveyendolas de alimentación...'' LUCI OLIVO ''Toda la ayuda que se haga es poca para lo que realmente significa lo que ha sucedido.''

La Creu Roja ha contribuït en aquest acte solidari i s’encarregarà de destinar tots els diners recaptats als damnificats de l’incendi.

Durant la jornada hi ha hagut actuacions musicals, representacions de grups folklòrics, paradetes de menjar, i sortejos i rifes. Diversos grups musicals de diferents països llatinoamericans han volgut donar suport a la causa representant cançons i danses típiques dels seus països. Tot per intentar ajudar les víctimes de les flames en una ciutat on van cremar uns 2.200 habitatges, fet que va afectar unes 8.000 persones.

Aquest festival solidari és el segon que es realitza a la ciutat de Barcelona per recaptar diners per a Xile. El primer va tenir lloc el juny de 2010 amb motiu del terratrèmol que va viure el país aquell any. Més de 18.000 euros van ser recaptats per ajudar a refer els desperfectes de la catàstrofe.