Durant les properes dues setmanes, les famílies amb nens d’entre quatre mesos i tres anys hauran de presentar la documentació per preinscriure’s a les 95 escoles bressol de l’Ajuntament de Barcelona i a les cinc llars d’infants de la Generalitat de Catalunya.

Per fer la preinscripció se n’han de recollir els impresos a les Oficines d’Atenció Ciutadana, al Punt d’Atenció Ciutadana de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, a l’Oficina d’Atenció del Consorci d’Educació de Barcelona o a qualsevol escola bressol municipal. Un cop emplenat l’imprès i adjuntada la documentació adient, s’ha de presentar a l’escola bressol seleccionada en primer lloc, a les Oficines d’Atenció Ciutadana municipals o a l’Oficina d’Atenció del Consorci d’Educació de Barcelona.

El 27 de maig es faran públiques les preinscripcions admeses a cada escola bressol i el 10 de juny es publicaran les llistes dels nens i nenes admesos a cada escola. Les famílies podran fer-ne la matrícula des de l’11 fins al 17 de juny, ambdós inclosos. Les cinc llars d’infants de la Generalitat tenen el mateix calendari.

Per al curs 2014-2015 les escoles bressol de la ciutat tenen una capacitat total de 7.940 infants, 40 més que en el curs anterior. El regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, ha indicat que l’objectiu de l’equip de govern és oferir més places públiques de 0-3 anys a les famílies de la ciutat i millorar i augmentar l’atenció i els serveis que s’hi presten.