A partir d’ara, la Sagrada Família ofereix cada diumenge i els dies festius religiosos —1 de gener, 15 d’agost, 24 de setembre, 1 de novembre, 8 de desembre i 25 de desembre— una missa internacional a les 9 del matí. Aquesta missa dominical substitueix la que fins ara se celebrava a la cripta de la Sagrada Família i que passa a la Basílica.

Josep Maria Turull, coordinador de les misses internacionals, explica que el que volen aconseguir amb la iniciativa és que la Sagrada Família, a més de ser un lloc turístic per visitar, sigui també allò que Gaudí havia ideat, un espai en què els cristians puguin anar a celebrar l’eucaristia. El temple atrau persones d’arreu del món i és per això que han decidit practicar les misses en diferents idiomes, per poder agermanar creients de diferents països en un mateix lloc . La comunitat parroquial proposa també incorporar altres llengües de manera ocasional en funció dels grups que hi participin.

Els horaris de la Sagrada Família s’han vist modificats arrel d’aquesta incorporació. A partir d’ara, els diumenges obrirà les portes a les 10:30. A més, després de cada cerimònia s’ofereix als qui han assistit a la missa poder visitar la basílica gratuïtament.