Aquest dilluns a la matinada han entrat a robar a la llibreria Al·lots, a l’Antiga Esquerra de l’Eixample. Els lladres han forçat la reixa de l’entrada i han manipulat la porta corredissa de vidre per poder-hi accedir, tal com ha explicat la propietària a betevé.

Un cop a dins, s’han endut dues caixes amb diners: una de canvi per al dia a dia i una altra amb canvi específic per a Sant Jordi. La resta de mobiliari i material ha quedat intacte. Els responsables d’Al·lots han preferit no especificar la quantitat de diners sostreta.

Tot i que en un primer moment la propietària ha explicat a través de les xarxes socials que la llibreria no podria obrir fins a la diada de Sant Jordi, finalment aquest dilluns a la tarda ja han atès el públic. També han agraït als Mossos d’Esquadra la rapidesa a l’hora d’actuar i als veïns, la paciència que han tingut.

Més robatoris a l’Antiga Esquerra de l’Eixample

Segons els responsables d’Al·lots, aquest no ha estat l’únic robatori en establiments de la zona. Tal com han explicat a betevé, en els últims mesos han entrat a robar en diversos locals de l’Esquerra de l’Eixample, fet que preocupa veïns i comerciants de la zona.