violador drassanes detingut disposicio judicial

L’home acusat d’agredir brutalment una dona a Drassanes passarà a disposició judicial dimarts. L’individu, de 32 anys, està detingut per presumptament agredir-la amb molta violència davant el Museu Marítim, al Raval. La víctima va ser traslladada a l’Hospital Clínic amb ferides al llavi i l’orella.

La Guàrdia Urbana el va detenir dissabte després de relacionar-lo amb l’agressió i va passar a ser custodiat per la divisió d’investigació criminal dels Mossos d’Esquadra (DIC).

Els veïns ja havien denunciat anteriorment comportaments del detingut

Els veïns de la plataforma Illa Robador-Picalquers-Roig ja havien denunciat diversos fets delictius perpetrats suposadament per aquest individu. Asseguren que havia provocat diversos incendis i desperfectes a la zona. Una trentena de persones es van concentrar al lloc de l’agressió dissabte per manifestar que rebutjaven l’acció criminal.

A través de les xarxes socials, també expliquen que l’home havia cremat mecanismes de recollida de brossa i contenidors. I que divendres va aparèixer ple de sang, poques hores després que tingués lloc la brutal agressió a la dona als jardins del Museu Marítim.