Plaça de la Farga

La Comissió de Festes de la Plaça de la Farga denuncia que dimecres a la matinada van sostreure la caixa on guardaven els diners de l’entitat, que contenia 1.600 euros. El fet ja ha estat denunciat als Mossos d’Esquadra, que estan investigant el robatori. Daniel Català, president de la Comissió de Festes de la Plaça de la Farga, explica que els lladres van accedir al local de la comissió per l’hort que hi ha situat just al costat, van saltar el pati i van rebentar la porta per entrar-hi.

Un robatori en plena Festa Major de Sants

La caixa contenia 1.600 € de la recaptació del bar de dimarts, així com també els beneficis de la venda dels tiquets d’un dinar popular amb paella, que s’ha de celebrar properament. “Fa molta ràbia, et sents impotent amb aquests robatoris perquè tots som voluntaris”, diu indignat Català. Tot i això, apunta que els robatoris a les comissions de les festes de Sants són freqüents: “Normalment cada any li toca rebre a algú: l’any passat a Alcolea, fa dos a Vallespí…”.

Assalt després del sopar de germanor

Els fets van passar després del sopar de la Comissió de Festes de la Plaça de la Farga, un dia assenyalat per a l’entitat: “Va ser després del sopar de germanor del carrer, nosaltres vam marxar després de la mitjanit. El matí següent ens vam adonar del que havia passat”, relata Català.

Gràcia denuncia robatoris dels guarnits abans del desmuntatge

Un soci del carrer de Verdi del Mig, a través de Twitter, denuncia que els han robat algunes peces de guarnit de la Festa Major de Gràcia, abans del desmuntatge oficial dels guarnits. També mitjançant les xarxes, el carrer de Mozart fa una crida a trobar diversos elements del seu decorat d’’Alícia al país de les meravelles’, com el gat o les cartes i demanen respecte pel guarnit.