El consistori ha tornat a obrir, aquest dimarts, els tobogans de la zona de jocs infantils del Parc de les Glòries, després que fa 12 dies els va haver de tancar per raons de seguretat. Les pluges de finals de maig van fer malbé uns llistons de seguretat —de fusta— a la zona dels tobogans que podien posar en risc els usuaris.

Els treballs han consistit, segons l’Ajuntament, a substituir els elements malmesos per unes baranes de seguretat, que limiten l’espai per on els infants han de pujar als tobogans.

Els tobogans van ser precintats el 31 de maig, un mes i mig després de la inauguració del parc, el 6 d’abril, inclòs en el projecte de la Canòpia urbana, que ha de transformar un sector per on, a vista de mapa, conflueixen les avingudes Meridiana i Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes, entre d’altres.

La reobertura dels tobogans permet disposar, novament, del conjunt de l’espai anomenat Clariana, que té 20.400 m² de zona verda, una rambla de passeig per a vianants i bicicletes amb zones de repòs —175 seients—, així com un espai reservat per a usos lúdics i esportius.