Només ha durat tres setmanes obert. L’espai lúdic infantil del nou parc de les Glòries, inaugurat el 6 d’abril, és a dir, fa un mes i mig, ha quedat tancat al públic temporalment. El motiu: les pluges dels darrers dies han malmès uns llistons de seguretat que hi ha al costat dels tobogans i que eviten que els infants puguin pujar per on no toca. Els serveis de manteniment de l’Ajuntament han decidit precintar l’espai per seguretat de manera provisional.

L’Ajuntament preveu que en qüestió de dies aquests llistons s’hauran substituït per uns de nous i que la zona infantil tornarà a obrir. L’espai forma part del nou parc públic de les Glòries. És la primera gran frase de la Canòpia Urbana que està prevista que s’estreni a finals del 2020.

L’àmbit Clariana del parc de la Canòpia ja estrenat té 20.400 m2 de superfície verda, una gran clariana de gespa i més de 400 arbres. També s’hi ha creat una rambla per al passeig per vianants i bicicletes i zones d’estada amb 175 seients.

A banda de l’espai de jocs  infantils hi ha una zona lúdicoesportiva amb taules de jocs i un espai de multiusos, que es pot utilitzar com a pista esportiva, de patinatge o de ball.