Parc de la Ciutadella

Els parcs de la ciutat han reobert aquest dimarts al matí després d’haver estat dos dies tancats a causa del vent. L’Ajuntament va decidir clausurar els parcs diumenge pel pas de la borrasca Justine i dilluns, davant la persistència del vent, va decidir allargar la mesura.

D’altra banda, el consistori també ha desactivat el Pla bàsic d’emergència municipal que es va activar en fase d’alerta diumenge. Un cop va minvar, es va cancel·lar diumenge al vespre, però va tornar-se a activar dilluns al matí, quan les ventades van reaparèixer. Les ratxes de vent s’han mantingut així, amb moments en què han superat els 60 km/h, fins aquest dimarts.

Dos episodis de vent en pocs dies

L’Ajuntament ha decidit tancar els parcs de la ciutat en dues ocasions amb pocs dies de diferència. La darrera vegada és aquesta, a causa del vent de la borrasca Justine. Dies abans, però, el 22 de gener, el consistori també va tancar els parcs pel fort vent provocat pel temporal Hortense. En aquella ocasió el fort vent va provocar la caiguda de tres palmeres a la ciutat.