Els parcs de la ciuta han estat 48 hores tancats a causa del fort vent. La borrasca Justine ja va obligar a mantenir-los tancats dilluns, davant l’episodi de ventades que va començar el cap de setmana.

El Pla bàsic d’emergència municipal es va activar en fase d’alerta el diumenge. Un cop va minvar, es va desactivar diumenge al vespre, però va tornar-se a activar dilluns al matí, quan les ventades van reaparèixer. Les ratxes s’ha mantingut així fins aquest dimarts.

Tres temporals en menys d’un mes

No és la primera borrasca que obliga a tancar parcs i jardins pel risc de caiguda d’arbres. El 22 de gener també es van tancar per la borrasca Hortense , que va fer caure una palmera sobre d’un cotxe a la Diagonal.

Però els temporals Horace i Justine no van estrenar el 2021. La primera borrasca de l’any va ser Filomena, que va deixar imatges de ciutats emblanquinades per la neu arreu de la península ibèrica, tot i que no va nevar a Barcelona.

I tot plegat, tan sols un any després de la borrasca Gloria, que va afectar greument les platges de la ciutat pel fort onatge del temporal de primera categoria del 2020.