rellotge luxe perdut

La Guàrdia Civil ha recuperat a la ciutat francesa de Bordeus, en col·laboració amb la Gendarmeria, el rellotge Rolex que havia perdut una dona a l’aeroport del Prat dies abans. La peça està valorada en 16.371 €.

La propietària del rellotge va donar avís de la pèrdua a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà que la Guàrdia Civil té a l’aeroport barceloní, tan bon punt se’n va adonar. Va ser després de passar el filtre de seguretat de la Terminal 1.

Les càmeres de seguretat, determinants

En rebre l’alerta, els agents van buscar el rellotge pels llocs per on havia passat la dona. Però va ser en revisar les imatges de les càmeres de seguretat quan van detectar que una persona l’havia recollit prop del filtre de seguretat i, per comptes de dur-lo a objectes perduts, se’l va quedar.

També gràcies a les càmeres de seguretat, van comprovar que aquesta persona agafava un vol amb destinació Bordeus. La Guàrdia Civil va informar llavors a la Gendarmeria per localitzar-la. Tot plegat va fer que, dies després, la propietària del Rolex recuperés el rellotge. En recollir-lo, la dona va assegurar que, a banda del valor econòmic, l’objecte té un gran valor sentimental.