La compareixença de l’expresident Pujol, de la seva dona, Marta Ferrusola, i del seu primogènit, Jordi Pujol Ferrusola, en la comissió d’investigació del Parlament ocupa gran part de la portada d”El Periódico’. El diari es fa ressò de les declaracions del fill gran de l’expresident, que justifica la seva fortuna com a dinamitzador econòmic. També va dir que és molt amic del president Mas. Un altre tema de portada és per al barceloní i el madrileny candidats a viatjar al planeta vermell sense billet de tornada.

L”Ara’ dedica la portada sencera a la declaració dels Pujol al Parlament i ho titula: “Toquen fons”. El matrimoni, diu el diari, no aclareix la fortuna, torna a renyar els dipuats i accentua el seu declivi. ‘La Vanguardia’ també destaca el to desafiant i estès de Pujol Júnior, contraposat al discurs auster dels seus pares. Bárcenas a Baqueira també protagonitza un espai d’aquesta primera pàgina.

A ‘El Mundo’ llegim: “Burla al Parlament”, referint-se a la compareixença de la família Pujol ahir. En la fotografia, l’expresident mentre declarava. Un altre titular és per a Podem. El PP ordena a les seves direccions territorials que vigilin el finançament d’aquest partit. I acabem amb ‘El País’, que subratlla que el Poder Judicial investiga pagaments de la Comunitat de Madrid a jutges.