JOAN CARLES GALLEGO, secretari general de CCOO de Catalunya "Sortirem al carrer a dir ja n'hi ha prou! Ja n'hi ha prou de mentides, de paraules buides, de desigualtat, de pobresa, de limitar drets i de limitar llibertats." JOSEP MARIA ÀLVAREZ, secretari general de UGT de Catalunya "Cada dia està més clar que no som davant d'una situació que hàgim de solucionar de manera individual. És un problema col·lectiu i necessitem una resposta col·lectiva. I la resposta col·lectiva és sortir al carrer."

La plataforma Prou Retallades, amb els sindicats de CCOO i UGT com a puntes de llança, ha mostrat el seu suport a la manifestació que aquest proper diumenge, dia 10 de març, s’ha convocat des de la Confederació Europea de Sindicats. Centenars d’associacions i entitats diverses de l’àmbit català s’han adherit a la crida. Sindicats, representants juvenils, ONG i altres sectors socials s’afegiran a aquesta manifestació, que vol ser una protesta contra l’austeritat, la reducció de la despesa social i la pèrdua de drets.

Els representants han demanat que sigui una protesta contra la corrupció i les xifres de l’atur en general. En finalitzar la compareixença, els assistents a la roda de premsa han mostrat una targeta vermella simbòlica en contra les polítiques de retallades.