Farina, aigua, ous i sucre. Són els ingredients bàsics dels bunyols de quaresma. En aquesta pastisseria de Barcelona els elaboren de la manera tradicional, ensucrats i banyats d'anís. Tot i això, hi introdueixen una novetat: en lloc de fregir-los, els fan al forn. JOSEP MARIA RODRÍGUEZ GUEROLA, Pastisseria Barcelona "Ho fem al forn perquè és més saludable i perquè potencia el gust del briox i és més digestiu." Altres pastisseries també hi introdueixen canvis i fan bunyols de diferents gustos: farcits de nata, crema, trufa o banyats en xocolata. Amb tot, els clients continuen preferint-ne els clàssics. MARTA MASSAGUER, pastisseria Natcha "El bunyol és una cosa molt tradicional que ve de molt antic i que la gent, com que només el menja un cop a l'any durant un període molt curt, li agrada menjar el clàssic bunyol de tota la vida. Prefereixen el bunyol de sempre, sense farcir, o amb crema, nata o trufa". Com marca la tradició, cada dimecres i divendres es poden trobar bunyols a diferents pastisseries i forns de la ciutat. I és que els bunyols tornen a ser els dolços més venuts d'aquests dies de quaresma.