La torre del Rellotge i l'edifici del costat s'enderrocaran en els propers dies. Veïns i Ajuntament han pres aquesta decisió per l'estat semiruinós de la torre, que té carbonatosi i aluminosi. A més, l'única manera d'enderrocar l'edifici sense tocar la torre era amb un encofrat que costa 80.000 euros i que no garantia al cent per cent la seva estabilitat, ja que el bloc es va construir sense fonaments. "no sería ético gastarse ese dinero para que luego esa torre quedara en muy malas condiciones, se tuvieran que hacer los fundamentos." AINHOA FRANCOY, AV Trinitat Nova "No puedes arriesgar un dinero público, corriendo el riesgo que al final esa torre se caiga y haya que hacerla en otro sitio." La torre no està protegida com a patrimoni però és el símbol de la Trinitat Nova. Per això, l'Ajuntament s'ha compromès a reconstruir-la en un altre emplaçament i recuperar-ne els elements que ha perdut. Els veïns decidiran on es farà i si s'aixequen els 17 metres d'alçària que té ara o si es rebaixa a la meitat. AINHOA FRANCOY, AV Trinitat Nova "Los vecinos que la quieran mantener, al recoger las piedras, y nosotros tenemos una esfera recogida, una de las esferas, que faltan tres, y ellos dicen que incluso pondrán las campanas. Se hará una inversión, pero una inversión segura sobre que esa torre va a ser." De moment, s'ha fet una tasca documental de fotografies i plànols, perquè no s'oblidi com és la torre actualment.

La torre del Rellotge es va construir als anys 50 amb la intenció que fos un punt de referència a la Trinitat Nova. Servia alhora d’escala a un dels nous blocs construïts. Des dels inicis de la remodelació del barri, provocada pels casos d’aluminosi detectats en nombroses finques, els veïns van demanar que es conservés la torre, víctima també del ciment aluminós i amb problemes afegits de carbonatosi. Tant la torre com l’edifici del costat aniran finalment a terra, segons han acordat l’Ajuntament i l’Assocació de Veïns de la Trinitat Nova. Es descarta, per tant, salvar aquest símbol del barri mitjançant un encofrat que hauria suposat un cost de 80.000 euros i que tampoc no en garantia al cent per cent l’estabilitat.

La torre no està protegida, però l’Ajuntament s’ha compromès a reconstruir-la en un altre emplaçament i recuperar-ne els elements que ha perdut. Una de les esferes del rellotge la tenen els veïns, que decidiran on es farà la rèplica i si s’aixequen els 17 metres d’alçària que té ara o si es rebaixa a la meitat. El districte hi reposarà les campanes, desaparegudes fa anys.