Els sindicats SME-CCOO, Sindicat de Policies de Catalunya i CAT han convocat aquest dimecres una manifestació per protestar contra les retallades de la conselleria d’Interior. Alguns manifestants han entrat a l’edifici de la conselleria amb cartells de “Mossos en lluita“, mentre representants sindicals es trobaven reuinits amb el secretari general d’Interior, Xavier Gibert, i el director dels Mossos d’Esquadra, Manel Prat.

El col·lectiu de Mossos protesta per les retallades salarials, però també per la falta de material laboral. Diuen que no hi ha prou munició per a les pràctiques de tir, que els agents no tenen armilles ni guants per a la seva seguretat i que a les comissaries no hi ha paper higiènic. També asseguren que la disminució de vehicles policials els dificulta fer la seva feina amb la rapidesa i eficàcia necessàries.

Els 200 manifestants, han tallat el carrer de la Diputació, on es troba la conselleria d’Interior, així com també la Gran Via de les Corts Catalanes i el passeig de Sant Joan.