Diversos representants del sindicat CGT s’han manifestat aquest dimarts a les portes de la residència Bon Repòs, al passeig de Sant Joan, per denunciar que l’empresa “persegueix” les treballadores que estan afiliades al sindicat, i prova d’això, diuen, són els expedients oberts a dues membres del comitè d’empresa i a una afiliada.

Segons el delegat sindical de Sanitat, Luis San Martín, se sanciona les treballadores amb falses acusacions augmentant-los les hores de feina, obligant-les a fer tasques de categoria inferiors o no renovant contractes a les que no estan afiliades al sindicat. San Martín ha afegit que actualment es negocia amb l’empresa perquè se’ls retirin els expedients i perquè les cuidadores cobrin el sou que els pertoca per les hores treballades. El sindicat es dona de marge fins divendres, 30 de setembre, per arribar a un acord. En cas que no hi hagi una entesa, es convocaran més protestes.

L’empresa confia arribar a un acord

L’empresa ha explicat a betevé que actualment hi ha oberts “expedients contradictoris per faltes greus”. Confirma que es negocia amb el sindicat i que la voluntat de l’empresa és arribar a un acord.