La comitiva judicial ha arribat al local cap a les 11 h i a dins ja no hi ha trobat ningú. De moment, han tancat el local amb un parell de cadenats, però preveuen posar-hi també unes barres de ferro per evitar que s’hi fiqui algú.

El prostíbul estava als baixos d’una finca del carrer d’en Roig, que la immobiliària va llogar fa uns 10 mesos per a usos de magatzem. En aquest carrer del Raval, la problemàtica dels narcopisos ha tingut els veïns en peu de guerra. Des de fa uns mesos, també batallaven per aconseguir que tanqués aquest local pels problemes que generava. Ara, respiren més tranquils.

Entre els incidents que hi ha hagut els veïns recorden que els Bombers van haver d’anar-hi almenys dues vegades. En una d’aquestes ocasions, els pisos superiors es van omplir de fum perquè al local havien oblidat una paella plena d’oli al foc. Un dels veïns de l’edifici, Miquel Nueva, explica que l’activitat del prostíbul generava “angoixa” als veïns, ja que hi havia hagut baralles i comportaments incívics d’alguns dels usuaris.