Un ordinador espatllat ha donat la tarda lliure a Millet, Montull i la resta d'implicats en el judici per l'hotel del Palau. Després de la pausa per dinar, han tornat a l'Audiència disposats a sentir Ramon Garcia-Bragado en una compareixença que es preveia llarga. Les explicacions de l'exregidor d'Urbanisme de l'Ajuntament, però, es faran esperar. Per problemes tècnics de la sala, la declaració s'ha hagut d'ajornar fins demà, quan s'espera que la incidència informàtica s'hagi resolt. Tot plegat, ha donat una treva als assistents, que al matí han seguit una altra declaració llarga. Carles Díaz, l'arquitecte encarregat del projecte de l'hotel del Palau, ha declarat durant més de quatre hores. Assegura que no sabia que l'establiment acabaria a mans d'una empresa privada. CARLES DÍAZ, acusat "-Yo no tenía conocimiento de que se iba a vender el solar, yo tenía conocimiento de que... - ¿Qué se iba a hacer? - De lo que se iba a hacer. - Un hotel, pero esa empresa que se buscaba ¿qué relación tendría con la Fundación en relación con ese hotel? - Pues lo desconocía, pero usted sabe que en este mundo puede ser la relación múltiple y variada." L'arquitecte ha desviat la responsabilitat a un dels seus socis, en qui afirma que va delegar les gestions de l'hotel, i a l'advocat a qui havien encarregat l'assessorament jurídic del projecte.

Qui sí que ha declarat davant del jutge aquest matí, abans de la incidència informàtica, ha estat l’arquitecte del despatx Tusquets Carles Díaz. La fiscalia demana quatre anys de preso per la seva implicació en la tramitació urbanística de l’hotel del Palau de la Música.

L’imputat ha defensat que ignorava que el projecte beneficiaria un constructor particular. Díaz ha al·legat que creia que la Fundació Palau de la Música continuaria sent la propietària de l’edifici on estava projectat l’hotel. Ara bé, reconeix que ha tractat amb el promotor d’Olivia Hotels que havia adquirit la finca. Davant del jutge, Díaz s’ha escudat que va delegar la tramitació del projecte a un altre arquitecte del despatx, Xavier Sust.