llums Nadal Rambla

Falten encara dos mesos llargs per Nadal, però en alguns carrers de Barcelona ja es pot veure la il·luminació típica d’aquestes festes. A la Rambla, per exemple, els arbres ja llueixen tires de bombetes. L’Ajuntament té previst encendre l’enllumenat nadalenc a finals de novembre. En aquest Nadal de pandèmia, el consistori va anunciar que hi haurà més il·luminació al centre i que subvencionarà als eixos comercials el 75 % del cost.

A banda de la Rambla, al carrer d’Aragó també és visible l’habitual estesa de bombetes de cada any. La il·luminació d’aquesta artèria de la ciutat era una de les que s’havien de renovar, juntament amb la de la Gran Via, que deixarà enrere el “fum fum fum”. Per canviar i potenciar els llums de Nadal, el consistori va convocar un concurs públic i, properament, es mostraran els dissenys nous.

llums Nadal carrer d'Aragó

Un dels punts neuràlgics de les festes de Nadal a Barcelona serà la plaça de Catalunya. Al juliol, l’Ajuntament va anunciar que del 18 al 30 de desembre s’hi programaran activitats dins el Festival de Nadal de Barcelona. Aquesta serà una de les apostes per reactivar el comerç del centre, tocat per la crisi del coronavirus.