El Jutjat d’Instrucció número 7 de Barcelona ha enviat a la presó un dels detinguts per la presumpta violació d’una jove belga de 22 anys que va tenir lloc a la platja del Somorrostro la matinada de dijous. Tot i això, en podrà sortir si paga una fiança de 10.000 euros.

El segon detingut ha quedat en llibertat perquè la víctima no l’ha reconegut, encara que, segons fonts judicials, continua investigat. La causa està oberta per a tots dos per un presumpte delicte d’agressió sexual que s’hauria produït amb penetració.

Segons va poder saber betevé, els fets van començar a la discoteca Opium del passeig Marítim, on suposadament haurien intentat abusar de la víctima al lavabo. Després, se l’haurien endut a la platja, aprofitant que els seus amics l’havien perduda de vista, i va ser allà on hauria tingut lloc la violació. La Guàrdia Urbana, que va detenir els dos nois la mateixa nit, va trobar la noia en estat de xoc.

Tot i que els fets no estan relacionats, es dona el cas que just l’endemà es va produir una altra presumpta agressió sexual al litoral barceloní. En aquest cas, la víctima és una noia menor que hauria estat atacada al Port Olímpic.