El Jutjat d’Instrucció 31 de Barcelona ha decretat presó provisional sense fiança per al presumpte autor d’una agressió sexual a una jove al Poble Espanyol. Els Mossos d’Esquadra van detenir l’home dijous de la setmana passada a l’Hospitalet de Llobregat. Els fets es van produir la matinada de l’11 de març als voltants de la discoteca Input, al districte de Sants-Montjuïc. Es tracta de la primera de les dues agressions que es van produir aquell cap de setmana en aquest recinte.

La víctima és una jove de 19 anys de nacionalitat anglesa que va ser agredida cap a les quatre de la matinada, quan sortia del local per una sortida auxiliar. Sembla que els vigilants de seguretat la van trobar amb un fort cop al cap, que en un primer moment, es va atribuir a l’impacte d’una pedra.

FECASARM i Spain Nightlife demanen ser acusació popular

La patronal de l’oci nocturn de Catalunya —FECASARM— i la de l’estat espanyol —Spain Night Life—, han anunciat que es personaran com a acusació popular en el judici. El secretari general de les dues entitats, Joaquim Boadas, equipara el cas amb el de la menor d’edat, violada i greument ferida a la sortida d’una discoteca d’Igualada, el novembre del 2021. Afirma que els protocols i la seguretat de la discoteca Input van funcionar i recorda que l’agressió es va produir quan la víctima va sortir del local. “Sortir de nit és segur. El que no és segur és trobar-te amb personatges com aquests”.

Segona denúncia en poques hores

El cap de setmana que es va produir aquesta agressió, se’n va denunciar una altra també al Poble Espanyol, en aquest cas a la discoteca Upload. Una noia va afirmar haver estat víctima de tocaments. Els Mossos van detenir el presumpte autor dels fets.