A Sant Andreu, les Dones de la Motor Ibérica seran recordades a l’espai, actualment sense nom, que formen el passeig de Torras i Bages, el carrer dels Segadors i l’església de Sant Andreu del Palomar. Precisament, aquest recinte de culte religiós va ser escenari de protesta el 1976, quan 300 dones i infants es van tancar per donar suport als 1.800 treballadors que va acomiadar l’empresa Motor Ibérica.

L’educadora Dolors Palau i Roura donarà nom a un encreuament del Guinardó, format pels carrers del Doctor Cadevall i del Telègraf . Ella va ser directora de l’escola municipal Parc del Guinardó durant quatre dècades i el districte ha volgut recordar-la d’aquesta manera.

Per acabar, la mestra i infermera suïssa Elisabeth Eidenbenz serà homenatjada amb un espai a l’entorn del recinte de la Maternitat, a les Corts. La zona encara està per determinar, però Eidenbenz va ser fundadora de la Maternitat d’Elna, que va col·laborar amb el naixement de 600 nens de refugiats republicans espanyols, i també de jueus que fugien dels nazis.