Foto: Europa Press

(Agències) El Port de Barcelona ha adjudicat a la UTE Dragados/Urcotex/CRC per 15,63 milions d’euros la rehabilitació del Portal de la Pau, que acull la seu oficial de l’Autoritat Portuària de Barcelona. Així ho han anunciat aquest dimecres el president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó, i el director general, José Alberto Carbonell, en una roda de premsa al World Trade Center de Barcelona posterior al Consell d’Administració del Port.

L’actuació inclou reforçar l’estructura existent i consolidar i reparar “les instal·lacions necessàries per adequar l’edifici a les exigències energètiques, ambientals i de seguretat actuals”.

Uns treballs aturats des de fa tres anys

Salvadó ha destacat la importància de l’adjudicació d’una obra “que ha tingut aturades i dificultats en el passat, malauradament”, fent referència textualment a una aturada de tres anys.

Els treballs tenen una durada prevista de 18 mesos “amb una paralització dels treballs i el desmuntatge de la grua torre” durant la celebració de la Copa Amèrica, d’agost a octubre del 2024.