Un porc senglar amb quatre cries s’ha passejat aquest dimarts al matí a primera hora per l’avinguda Diagonal amb el carrer de Balmes. La imatge ha sorprès els que circulaven a aquella hora pel centre de la ciutat i també ha fet anar de corcoll als agents de la Guàrdia Urbana que intentaven capturar-los.

La Guàrdia Urbana ha rebut l’avís minuts abans de les set del matí. Un cop localitzats els porcs senglars ha fet servir un rifle anestèsic per poder-los capturar i han avisat els serveis veterinaris municipals. Tot i l’enrenou, la cacera no ha generat talls de trànsit a la zona on s’han passejat els senglars.

Alguns usuaris de Twitter han compartit a les xarxes la sorpresa de trobar-se un porc senglar de camí a la feina. Una de les que ha compartit la troballa és la periodista de TV3 Fàtima Llambrich.

Què s’ha de fer quan es veu un senglar

Les imatges de porcs senglars passejant per la ciutat són cada cop més freqüents, sobretot a part alta de Barcelona. No és tant habitual, però, trobar-los pel centre de la ciutat. Tot i això, no és la primera vegada que es poden veure senglars a la Diagonal. L’últim, durant el confinament.