Un porc senglar amb quatre cries s’ha passejat aquest dimarts al matí a primera hora per l’avinguda Diagonal amb el carrer de Balmes. La imatge ha sorprès els que circulaven a aquella hora pel centre de la ciutat i també ha fet anar de corcoll als agents de la Guàrdia Urbana que intentaven capturar-los.

La Guàrdia Urbana ha rebut l’avís minuts abans de les set del matí. Un cop localitzats els porcs senglars ha fet servir un rifle anestèsic per poder-los capturar i han avisat els serveis veterinaris municipals. Tot i l’enrenou, la cacera no ha generat talls de trànsit a la zona on s’han passejat els senglars.

Alguns usuaris de Twitter han compartit a les xarxes la sorpresa de trobar-se un porc senglar de camí a la feina. Una de les que ha compartit la troballa és la periodista de TV3 Fàtima Llambrich.

Les imatges de porcs senglars passejant per la ciutat són cada cop més freqüents, sobretot a part alta de Barcelona. No és tant habitual, però, trobar-los pel centre de la ciutat. Tot i això, no és la primera vegada que es poden veure senglars a la Diagonal. L’últim, durant el confinament.