Dia idíl·lic avui a la platja de la Barceloneta per passar una bona estona amb els amics. Aquest grup d'estudiants italians fa tres mesos que estan a la ciutat i aprofiten qualsevol raig de sol per apropar-se al mar. "Dia libre y por suerte hay sol y entonces aprovechando la playa, el sol y de Barcelona, después de un hinvierno con lluvia un poco de viento frio." "Con ganas ya de meterme en el agua lo que paso que aún debe estar un poco fria pero aprovechar los primeros dia de calor." I amb l'arribada del bon temps arriben també els còctels, en Marcos i en Francesco estan practicant. També són italians però ells estudien a l'Escola de Cocteleria de Barcelona. Avui es volen deixar veure per si surt alguna oportunitat de negoci. "Si estoy aquí a ver si algun bar me mira y me va a coger para trabajar, eso espero." La platja bull d'animació i els qui ho pateixen més són els treballadors dels xiringuitos. A partir d'ara comença la temporada alta i s'ha d'apaivagar la set de tots el clients. I dels xiringuitos a un altre oasi que s'ha posat molt de moda, les terrasses dels hotels, com aquesta del W. Ofereixen tranquil·litat, sol i bones vistes. Una altra de vistes privilegiades és la del hotel Casa Fuster, avui el gel hi ha fet acte de presència i els clients de mica en mica s'han anat animant. "Ara ja fa uns anys que aquest tipus de vistes s'han posat molt de moda, la majoria de les terrasses dels hotels de la ciutat de Barcelona, obren les seves portes ara que arriba la calor a tots els barcelonins que així ho desitgin us ho ha explicat des de la terrassa de l'hotel casa Fuster, Marc Bermejo."

Dia de calor a les portes d’un pont i una imatge d’estiu total a la platja de la Barceloneta. Els habitants principals, turistes, principalment italians i francesos, i estudiants. Si bé la calor s’ha fet notar de valent, el vent també ha fet acte de presència i només els més agosarats s’han decidit a remullar-se.

Els xiringuitos comencen a rodar

I al de la Barceloneta no hi entrava ni una agulla. Els cambrers han treballat al ritme de l’agost i la temporada es preveu força llarga. Des d’aquest mateix establiment es pot veure de fons el singular edifici de l’Hotel W. També ple de gom a gom, però amb un altre ambient.

Les terrasses dels hotels estan al punt de caramel

La del W, plena de banyadors i biquinis, i es que la presència de la piscina anima a fer un bany curt. A partir del maig les terrasses dels hotels amplien horari, algunes obren tot l’any, però la majoria s’esperen que el sol s’instauri amb més solidesa. Des de les nou del matí fins a les tres de la matinada les terrasses dels hotels són una bona opció per gaudir d’una copa, amb vistes immillorables i un bon servei, encara que no són aptes per a totes les butxaques.