L’etiqueta #3anysperprotestar s’ha pogut veure a Twitter i també en la pancarta que ha obert la manifestació amb el lema “Teniu els diners, la premsa, la justícia… però a nosaltres mai no ens tindreu!”. La marxa ha sortit de la plaça de la Universitat i ha transcorregut pel centre de la ciutat fins a arribar als jardinets de Gràcia, on s’ha fet la lectura del manifest. En aquest punt, han tallat la circulació de l’avinguda Diagonal.

Rubén Molina, un dels encausats, ha agraït el suport de la societat civil i ha destacat que respon a “una mobilització molt plural, amb participació de gent molt diversa”, tal com es va poder veure en la protesta davant del Parlament l’any 2011. Molina ha criticat que es tracta d’una “sentència molt perjudicial per a la societat perquè condemna la protesta” i ha afegit que el delicte pel qual se’ls acusa -contra les altes institucions de l’Estat- no s’ha aplicat en altres processos en què, per exemple, “s’han saquejat les arques públiques”.

Els advocats dels condemnats han presentat un recurs de nul·litat a la sentència del Suprem perquè, segons els lletrats, es va vulnerar el dret a la defensa. Molina confia que s’aturi l’execució de la sentència i l’entrada a presó, que hauran de fer en un termini de 10 dies una vegada rebin notificació.