L’Ajuntament ha presentat l’avantprojecte per renovar els carrers del Capcir, de l’Amor, d’Alarcón i de Bragança i el passatge de Feliu. Encara no tenen clavegueram i seran els primers de la Clota que es posaran al dia. Després, la reforma s’anirà ampliant a la resta de la part antiga del barri en el marc del pla urbanístic Clota conservació, que intenta respectar al màxim l’essència rural de l’indret.

La reurbanització d’aquests primers carrers marcarà la línia de com serà el barri de la Clota en el futur. El projecte executiu per a la reforma dels carrers del Capcir, de l’Amor, d’Alarcón i de Bragança i la part alta del passatge de Feliu disposa d’un pressupost aproximat de dos milions d’euros i es presentarà la primavera de l’any vinent. De moment, l’Ajuntament n’ha presentat l’avantprojecte. És el primer pas del pla urbanístic Clota conservació, que preveu posar al dia la part antiga del barri.

El pla comença així a executar-se per la zona on encara no hi ha clavegueram. I és que aquest barri, ubicat entre Horta i la Vall d’Hebron, conserva encara l’essència rural. L’Associació de Veïns de la Clota, que ha pogut participar en el projecte, feia temps que reclamava que comencessin les obres per posar el barri al dia.

Els treballs serviran per renovar el clavegueram, el paviment, el mobiliari urbà i l’enllumenat d’aquests cinc carrers, que seran de plataforma única, amb llambordes i voreres accessibles. També se soterraran les línies aèries.