Una empresa especialitzada ha instal·lat portes blindades en dos pisos situats al número 22 del carrer d’en Roig. Es tracta d’una actuació coordinada per l’Ajuntament i la Guàrdia Urbana. Les despeses, però, les haurà de pagar el propietari.

Nou capítol en el cas dels narcopisos del carrer d’en Roig.  Aquest dimarts al matí s’han instal·lat portes antiocupació per evitar que ningú no hi pugui tornar a entrar. Concretament s’han col·locat en dos pisos situats al número 22, el 1r 2a i el 3r 2a. Recordem que l’entrada ja s’havia tapiat, però diumenge els ocupes van tornar a entrar en un dels immobles per una finestra. Els veïns els van fer fora i van bloquejar l’entrada ells mateixos. Ara, una empresa especialitzada hi ha instal·lat portes blindades i, a més, han fet un repàs de tots els tancaments dels pisos. Una actuació que ha gestionat l’Ajuntament i la Guàrdia Urbana. Les despeses, però, les haurà de pagar el propietari. Segons el consistori, es tracta d’una actuació subsidiària. En casos com aquest l’Ajuntament demana permís al propietari perquè l’autoritzi a fer la instal·lació i després li remet la factura amb les costos corresponents.

Els veïns del carrer d’en Roig estan satisfets amb aquesta actuació i tenen l’esperança que sigui definitiva. Asseguren que ha estat un procés molt intens i que la lluita per erradicar aquests narcopisos s’ha allargat durant quatre mesos. Ara, diuen que l’assignatura pendent és arreglar la finca, que es troba en molt mal estat.