Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut cinc persones en el marc d’un dispositiu antidroga conjunt a Barcelona. Se’ls imputen presumptes delictes contra la salut pública. Concretament, aquest dimecres al matí, s’han fet quatre entrades, dues a habitatges a Sant Antoni i dues a locals comercials a Poble-sec, que funcionaven com a punts de distribució. Entre els dos cossos policials, hi han participat uns 50 agents i no es descarten més detencions.

En el moment de les entrades als narcopisos de Sant Antoni, situats al carrer del Parlament i al de Comte Borrell, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra també hi han trobat suposats clients dins dels immobles. La policia els ha fet sortir i ha escorcollat l’interior dels pisos destinats a la venda i consum de droga i s’han intervingut petites quantitats de diverses substàncies, tal com ha explicat la policia catalana. També hi han trobat 600 euros en efectiu i un rellotge valorat en 30.000 euros.

A més, durant l’operació, també s’han detingut dues persones més, una de les quals amb una ordre de cerca i captura i l’altra acusada d’un presumpte delicte de robatori amb força.