La Guàrdia Urbana va liderar aquest dijous un dispositiu al barri de Navas que va acabar amb la intervenció de 45,5 kg d’haixix i 12.060 euros en efectiu, a banda de diversos estris. Fruit de la investigació es va detenir un home per un presumpte delicte contra la salut pública i un altre és investigat pel mateix delicte.

La policia va entrar en un pis ocupat per ordre del Jutjat d’Instrucció número tres de Barcelona i va intervenir també tres vehicles que s’utilitzaven per distribuir la substància i per emmagatzemar-la.

Venien l’haixix a un preu inferior que la resta de traficants

Fa dos mesos que es va iniciar la investigació arran de la feina de la policia de barri de Sant Andreu. S’estava investigant un grup de persones que es dedicaven a vendre al detall haixix en espais d’oci de Barcelona. Es va descobrir que hi havia un home que en monopolitzava la venda perquè l’oferia més barata que altres traficants. L’home distribuïa l’haixix a altres venedors, que finalment venien aquesta substància als districte de Sant Andreu, Sant Martí i Ciutat Vella.