L’antic solar on estava situada La Casita Blanca, a l’avinguda de Vallcarca, torna a estar de reformes. S’hi plantaran més arbres, s’hi instal·laran tendals que facin ombra a l’estiu i també s’hi posaran més seients individuals i papereres. A més s’encarregarà la decoració de la mitgera a un pintor vinculat al barri i, al costat, s’hi instal·larà una jardinera. Els canvis arriben després que els veïns en critiquessin la urbanització prèvia.

Ara fa un any, la pressió veïnal va aconseguir que el consistori retirés un projecte d’hort urbà terapèutic i, al seu lloc, es va apostar per un espai per al barri. La remodelació, però, no va satisfer els veïns, que van reclamar més verd, més llum i més mobiliari. Com a resposta, a inicis de maig va tenir lloc una reunió entre el consistori i diverses associacions de veïns del barri en què es va acordar fer noves reformes al solar sense modificar, però, tot el que s’hi ha instal·lat fins ara. El cost total de la urbanització, que afecta dos solars de 4.630 m2, és de 400.000 €.

A sobre dels bancs de formigó que s’hi posaran quatre seients de plàstic per conjunt i també s’hi instal·laran seients unipersonals de formigó. La mitgera es decorarà amb una pintura que simuli un jardí tot respectant el cartell de “Casita Blanca in memoriam”. Just a sota s’hi instal·larà una jardinera amb arbustos i també es col·locaran tendals desmuntables que facin ombra a l’estiu.

Pel que fa al solar situat davant del Refugi d’Obreres, a l’avinguda de Vallcarca, també s’hi afegiran arbres, entre els quals un gran plataner, s’hi posaran seients unipersonals i també s’hi col·locarà una escultura.