Sota el lema “Les nostres vides no són un bingo”, una cinquantena de persones han protestat aquest dimecres contra les retallades en ensenyament. Denuncien l’ERO que afectarà el professorat interí i substitut. Asseguren que aquest curs més de 1.480 mestres es jubilaran i que aquestes places no es cobriran. Tampoc no se substituiran les baixes inferiors a 15 dies. També es queixen que el 38% de les classes estaran per sobre dels 30 alumnes.

El professorat considera que aquestes mesures afectaran la qualitat de l’educació pública i per això han demanat que no s’apliquin. Divendres a la tarda han tornat a convocar una concentració a les portes del Departament d’Ensenyament.

Aquestes, però, no són les úniques mobilitzacions que es faran. Els dies 12, 13 i 19, coincidint amb l’inici del curs escolar dels diferents centres públics de primària i secundària, la Coordinadora d’Interzones ha convocat una jornada de vaga amb el suport de la Federació d’Ensenyament de la CGT. Una vaga que es repetirà els dies 26 i 27.