Des del 6 de juny els veïns es mobilitzen cada dimarts, tallant els carrers principals d’accés a les bateries antiaèries. Però aquest dissabte han decidit mobilitzar-se de nou veient que hi havia convocat un esdeveniment a través del Facebook, convidant a tothom a trobar-s’hi per fer-hi un pícnic.  El primer d’aquests esdeveniments estava convocat per aquest dissabte, i havien confirmat assistència més de 600 persones. Per això, els veïns van decidir mobilitzar-se amb la idea de denunciar aquests actes, que asseguren que s’organitzen sovint i sense permís. Es queixen que la zona no està preparada per rebre una afluència de gent tan multitudinària. Finalment, però, els esdeveniments van ser desconvocats.

A part de tallar els carrers, els veïns van fer una manifestació que va finalitzar a dalt de les bateries antiaèries. Amb pancartes, crits i xiulets els veïns van denunciar les molèsties que ocasiona la gent que va al mirador a fer “botellón”. Asseguren que el problema no és només el soroll,  sinó que a més els assistents també trenquen vidres dels cotxes aparcats i, fins i tot, piquen a les portes dels veïns a altes hores de la matinada.

D’altra banda, els veïns es queixen de la poca presència policial que hi ha normalment a la zona. Asseguren que malgrat que des de principi de juny l’Ajuntament ha decidit destinar agents cívics a la zona de les bateries antiaèries, no s’hi ha notat cap millora. Defensen que el problema només es pot solucionar amb més presència policial, sobretot pel que fa el tema de mobilitat. Els veïns asseguren que no poden aparcar i que els vehicles no respecten els senyals d’ús exclusiu per als veïns. Per això,  els veïns demanen que els deixin aparcar a la zona d’ús exclusiu per a veïns, més enllà de les pilones, o la creació d’una àrea verda per a residents.