El rastre de la neu granulada encara ha estat visible als barris de la part baixa de Barcelona aquest divendres al matí. La platja del Bogatell ha mantingut la imatge típica d’un hivern de postal. Alguns parcs infantils han aparegut glaçats, i molts cotxes, amb els vidres gelats.

El litoral barceloní i els barris de la part baixa de la ciutat seguien enfarinats després de la calamarsada que va caure aquest dijous. Com que es tracta d’una imatge inusual de Barcelona, encara aquest divendres alguns curiosos s’han acostat fins a la platja atrets per la sorra tenyida de blanc.

A tocar del passeig Marítim s’ha tallat algun tram de carrer perquè hi havia gel i evitar així relliscades de la gent. Aquest nit ha glaçat a diferents punts de la ciutat. De fet s’han enregistrat les temperatures més fredes d’aquest hivern, que han estat entre 1 i 4 graus.

gel i neu a un carrer tallat de Poble nou

Al Parc del Poblenou, els operaris han tirat sal a terra. També el parc infantil que hi ha, i on no toca gairebé mai el sol, continuava ben emblanquinat. El rastre de la neu granulada s’ha deixat veure en els vidres dels cotxes aparcats a la zona.

neu als vidres dels cotxes