La neu d’aquest dijous al matí ha enxampat petits i grans a l’escola o a la feina. Per això, alguns, a primera hora de la tarda, han volgut aprofitar i gaudir de les volves que han pres en alguns barris, també a la platja. La imatge després de la nevada i la calamarsa que ha descarregat a Barcelona ha estat protagonitzada pel llançament de boles de neu i els amants de les fotografies. Aquest dijous les platges de la Nova Icària i la del Bogatell s’han convertit en un camp de joc perfecte, aquest dijous, de color blanc. A l’altre extrem de la ciutat, com el Tibidabo, els nens també aprofiten la poca neu que ha agafat.

Estampes mai vistes

Alguns animals, com gossos i coloms, han descobert la ciutat enfarinada i hem vist estampes gens habituals com l’entrada del Teatre Nacional de Catalunya de color blanc o la rambla del Poblenou amb uns pocs centímetres de neu rodona que ha creat una catifa perillosament relliscosa per als vianants.

rambla poblenou neu

La tornada a casa 

A l’hora de la sortida dels nens de les escoles és quan es preveia que hi hagués més complicacions als accessos a Barcelona. Alguns centres escolars han evacuat els alumnes al migdia, com a l’Escola Virolai, que ha avisat als pares que recollissin els alumnes a dos quarts de tres de la tarda. A l’Institut Ferran Tallada, de fet, no han fet classe a la tarda, i han demanat als alumnes que no hi anessin. A l’Institut Escola Costa Llobera, segons el Consorci d’Educació de Barcelona, els pares han decidit anar a buscar abans els alumnes i han acabat tancant el centre.