Després que a mig matí hagin aparegut clarianes, cap al migdia d’aquest dijous s’han format ruixats que han entrat per la costa barcelonina. Cap a les 12.30 h la façana marítima s’ha emblanquinat amb la calamarsa o neu granulada que ha caigut a gran part de la ciutat, com a la platja del Bogatell, però el gel també s’ha vist a altres barris de Barcelona que han enfarinat algunes voreres.

En barris com el Poblenou i Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, la neu granulada ha cobert les voreres i les taules de les terrasses, però no ha deixat veure cap volva de neu.

Neu a la platja de la Nova Icària

On sí que ha agafat la neu ha estat al litoral barceloní. Alguns barcelonins han fotografiat la platja de la Nova Icària completament emblanquinada.

nova icària neu
calamarsa platja barcelona

La Meridiana, blanca

Algunes de les vies principals de la ciutat també han rebut la neu de forma puntual a dos quarts d’una del migdia. Aquesta és la imatge de l’avinguda de la Meridiana a l’altura del carrer de Marina.

meridiana neu

Al migdia, el Fort Pienc també ha quedat cobert per un una capa de neu, que ha estat visible, tot i la pluja.

 

 

A betevé també ha pres

A la plaça d’en Tísner, els flocs de neu que han descarregat cap al migdia també han emblanquinat els cotxes. A betevé també hem vist la neu granulada de ben a prop.

calamarsa tisner