La ciutat suma un nou mitjà de comunicació especialitzat en l’actualitat barcelonina. El diari digital i en obert Tot Barcelona està en funcionament des d’aquest dijous. Es tracta d’un projecte impulsat pel periodista Salvador Cot, amb participació del grup editor de la publicació ‘El Món’.

Tot Barcelona neix amb la voluntat de reflectir la realitat de la capital catalana, com a potència turística o centre de negocis però també com a focus del debat social i polític en un moment d’ebullició informativa i amb les eleccions municipals a tocar. Per fer-ho, volen estar presents a múltiples plataformes —sobretot a les xarxes socials— i treballar tots els suports: text escrit, vídeo, àudio i participació ciutadana.

Segons Sílvia Barroso, directora del projecte, “la ciutat està en un moment especialment interessant”, amb una campanya electoral que serà “més intensa que mai”. Barroso explica que la voluntat del mitjà serà recollir tots els debats que ara han agafat volada: seguretat ciutadana, turisme, accés a l’habitatge i fins i tot el debat nacional, que, segons el seu parer, esquitxa de ple els barcelonins.