Sis mesos després continua sense reparar el mur del recinte històric de Sant Pau, que va caure a causa de l’impacte d’un camió cisterna. Els fets van tenir lloc el 26 de maig, quan el vehicle va xocar contra la paret i, com a conseqüència de les pedres que van caure, va morir una persona i una altra va resultar ferida. Fonts de Sant Pau han explicat a betevé que ja s’ha encarregat el projecte de reforma.

Restauració provisional del mur

Fonts de l’Hospital de Sant Pau expliquen a betevé que el mur s’ha restaurat de forma provisional per garantir la seguretat de la paret que ha quedat. A més, en espera de tancar definitivament el mur, el centre hospitalari ha instal·lat tanques provisionals. Segons informen les mateixes fonts, actualment s’està elaborant un projecte de reforma de l’entrada del Recinte Modernista de Sant Pau. Tot i això, de moment no s’han concretat dates d’execució.

Sinistre amb víctima mortal

Laccident va tenir lloc el 26 de maig al matí quan el conductor d’un camió va fer marxa enrere per evitar topar amb un altre vehicle i va xocar contra el mur de Sant Pau. Llavors algunes pedres van caure sobre dues persones que passaven per la zona en aquell moment i van provocar la mort d’un home i ferides a una dona. Arran de l’accident la vorera va estar tallada algunes hores perquè els operaris retiressin les pedres que van caure i també va quedar tallat el trànsit del carrer i es van desviar diferents línies de bus.