El motorista que va morir aquest diumenge és la segona víctima en accident de trànsit d’aquest any a Barcelona. El xoc entre la motocicleta que conduïa i el turisme es va produir just a la cantonada del passeig de Maragall amb el carrer del Pintor Mir, al barri de Vilapicina.

Segons els testimonis amb els quals ha pogut parlar betevé, el cotxe circulava en sentit sud i, en una maniobra permesa, estava girant a l’esquerra. La moto venia en sentit contrari i hi va impactar a gran velocitat. Tot i això, la Guàrdia Urbana continua investigant els detalls de l’accident. Sigui com sigui, els veïns de la zona denuncien que el passeig de Maragall s’ha convertit en un punt negre per l’excés de velocitat dels vehicles i demanen mesures dissuasives per evitar més sinistres. Proposen per exemple, instal·lar-hi radars mòbils. Recorden que és una zona de la ciutat plena d’escoles i temen que hi pugui haver més accidents. En alguns casos, diuen, han arribat a veure circular cotxes a 90 km / h.

No és un punt d’alt risc

Des de l’Ajuntament, però, diuen que aquest punt de la ciutat no consta com una zona de risc, o com a mínim no ho va ser el 2018. Ara, precisament, estan elaborant l’informe de sinistralitat del 2019 i se sabrà si hi està inclòs. Recorden que perquè un punt sigui considerat una zona de concentració d’accidents s’hi han d’haver produït com a mínim 10 accidents amb víctimes durant 12 mesos.