Aquest és el moment en què els Mossos d'Esquadra han aconseguit reduir el presumpte atracador, un jove de 21 anys. Els mateixos veïns de la zona han enregistrat l'escena, que qualifiquen com de pel·lícula. GREGORIO BENITO "Estaba dentro y cuando he sentido el tiro, he visto a todo el mundo correr." "La persecució, però, havia començat uns carrers més enllà quan una patrulla dels Mossos ha aturat la parella perquè sospitava que estava a punt de cometre un atracament en una farmàcia. Durant la identificació, l'home ha intentat agredir els agents amb una navalla i una arma de foc carregada." DAVID DE MIER "I ha passat per aquí súperràpid, darrera venien un munt de Mossos i un mosso s'ha posat allà, i ha començat a disparar, suposo que a l'aire. Jo l'únic que he fet ha estat ràpidament tancar la farmàcia i m'he ficat a dins." En la fugida, l'home armat ha encanonat diverses vegades els mossos i, amb la dona que l'acompanyava, ha intentat també robar un cotxe fent fora les persones que hi eren a dins. Finalment han desistit i la parella s'ha separat. L'home ha entrat aleshores en aquest bar, on ha intentat ocultar-se. Els clients que hi havia en aquell moment, tot i l'ensurt, han revelat als Mossos la presència del fugitiu, i quan ha sortit, l'han detingut. Se li imputen diversos delictes, entre els quals amenaces, atemptat a l'autoritat i tinença d'armes. La policia encara busca la dona que ha escapat, tot i que ja en coneixen la identitat.

A quarts d’una del migdia, els Mossos d’Esquadra han vist una parella amb una actitud sospitosa a prop d’una farmàcia del barri de Porta, a Nou Barris. Quan han vist que la dona ha assenyalat l’establiment mentre ell portava posada la caputxa de la dessuadora, la patrulla ha pensat que es disposaven a cometre un atracament. Per això els han volgut identificar.

En el moment de la identificació, l’home, de 21 anys i d’origen dominicà, ha tret una navalla de la bossa de mà de la dona i ha amenaçat els mossos. Després, ha agafat una arma de foc i ha encanonat els agents. Tot seguit, la parella ha fugit a peu pel carrer de Boada i el passeig de Valldaura. En la fugida, l’home s’anava girant cap als policies apuntant-los amb la pistola. Els agents han respost amb trets a l’aire.

Ja al barri de la Prosperitat, els fugitius han encanonat dos treballadors d’una companyia telefònica que es trobaven dins d’un cotxe per robar-los el vehicle. Finalment, han desistit i han continuat a peu. Més endavant, la parella s’ha separat. L’home ha pogut ser detingut després que entrés en un bar. Els Mossos d’Esquadra encara busquen la dona, que ja ha estat identificada.

El detingut, que ja tenia un antecedent per robatori amb força a domicili, passarà a disposició judicial. Se l’acusa dels delictes d’amenaces, atemptat a agents de l’autoritat i tinença il·lícita d’armes. També se li imputen dos delictes en grau de temptativa, atracament a establiment comercial i robatori i furt d’ús de vehicle amb intimidació.