Una parella de cuidadors ha ingressat a presó després d’haver estat detinguda per sostreure 52.420 euros a un matrimoni barceloní de mitjana edat. La dona detinguda, encarregada de cuidar l’home estafat, que té una discapacitat física, agafava la targeta de crèdit de les víctimes i li proporcionava el número secret a la seva parella, qui realitzava les extraccions.

Els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement dels fets el 19 de setembre, quan el matrimoni va denunciar en una comissaria que havien detectat moviments bancaris fraudulents al seu compte compartit, repartits en 87 operacions realitzades en caixers automàtics durant 11 mesos.

La investigació va conduir la policia a determinar que els autors del frau eren la parella de cuidadors, de 43 i 44 anys i veïns de la ciutat. Els arrestats havien estat detinguts l’agost passat per fets molt similars, en els quals la víctima també era una persona amb una discapacitat física. La parella de cuidadors van passar a disposició del jutjat de guàrdia, que n’ha decretat l’ingrés a presó.