(ACN) Els Mossos d’Esquadra tenen constància d’una nova agressió sexual al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona, tot i que la víctima encara no ha presentat la denúncia. Segons ha avançat ‘El Periódico’, una dona ha estat atacada per un desconegut cap a les sis de la matinada quan obria el portal de casa seva. Segons aquest diari, la víctima ha patit tocaments però un altre home ha sentit com demanava auxili, l’ha anat a ajudar i l’atacant ha fugit.

Aquesta és la tercera agressió sexual en quatre dies. La primera va tenir lloc al mateix districte, Horta-Guinardó. Els fets van passar la nit de diumenge a dilluns quan una dona tornava a casa després de les festes de Gràcia. La segona violació va tenir lloc dimarts a la tarda al passeig de Sant Joan. De moment no s’ha fet cap detenció.

Clams contra les agressions sexuals

Dimarts a la tarda, quan es va conèixer la primera violació, centenars de persones es van concentrar a la plaça de la Vila per donar suport a la víctima. Aquest dijous a les 18 h hi haurà una segona concentració també a la plaça de la Vila de Gràcia.