La Guàrdia Civil ha detingut a Barcelona un home que estava en crida i cerca a Itàlia des de feia dos anys. Se li atribueixen nombrosos delictes de tràfic de drogues i pertinença a organització criminal. Segons informa el cos policial, l’individu, de 35 anys, es considera molt violent i va arribar a Espanya el 30 de juny en un vaixell amb intenció d’amargar-se després de fugir del seu país.

En un comunicat, la Guàrdia Civil explica que el detingut té un historial delictiu molt ampli i que se’l buscava per delictes com atracament a sucursals bancàries amb arma blanca o tràfic de drogues. També per delictes contra les persones pels quals ha passat 10 anys a la presó a Itàlia.

L’home va ser detingut al juliol dins del seu vehicle a prop de l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat. Segons la Guàrdia Civil, feia set dies que havia arribat i es mantenia ocult sense domicili i dormint al cotxe. Després de la detenció, va passar a disposició judicial i s’espera que, en breu, sigui extradit.