(ACN) Els Mossos d’Esquadra escortaran uns 900 aficionats del París Saint-Germain des de plaça Espanya fins a la grada d’animació de l’Estadi Olímpic de Montjuïc amb motiu del partit que els enfronta al FC Barcelona. Ho ha explicat a Catalunya Ràdio el director dels Mossos d’Esquadra, Pere Ferrer, que ha dit que l’objectiu és que hi hagi mínima zona d’interacció entre les aficions rivals per minimitzar riscos.

En total, es calcula que uns 2.600 aficionats del PSG vindran a Barcelona per acompanyar el seu equip. Ferrer ha reiterat que la transcendència del partit, l’aglomeració i el moment complex en àmbit mundial pel que fa a l’alerta terrorista fan que aquest dimarts s’hagi desplegat un dispositiu de seguretat ampli. Tot i això, ha insistit que hi ha altres esdeveniments a la ciutat que requereixen de la mateixa prevenció i també d’altres partits, com poden ser els que enfronten el Barça amb el Reial Madrid.

L’amenaça dels llops solitaris

Pel que fa a l’alerta terrorista, com ja va dir el conseller Joan Ignasi Elena aquest dilluns, l’amenaça principal ara mateix és l’actuació dels llops solitaris. Ha reconegut que prevenir aquest tipus d’atacs és més complex i per això ha ressaltat la tasca de prevenció que es fa, així com tenir un dispositiu preparat per actuar de forma reactiva si fos necessari.

Amb tot, ha dit que el nivell d’alerta terrorista 4 reforçat és considera correcte ara mateix. Per acabar, Ferrer ha afirmat que els aficionats del Barça notaran una presència policial que crida l’atenció perquè hi haurà més de 350 agents.