Pedri ha estat el jugador escollit per passar per la sala de premsa en la prèvia del partit de tornada dels quarts de final de la Champions davant el París Saint-Germain. El migcampista blaugrana ha parlat de la il·lusió i les ganes que té l’equip per afrontar el partit i que “hem de ser prudents“, però sobretot que “hem de sortir a menjar-nos el PSG”.

Pedri es postula per ser titular

El Barça té l’avantatge d’haver guanyat el partit d’anada per 2 a 3. Aquest resultat ha generat confiança i Pedri ha reconegut que individualment “estic al màxim amb moltes ganes i il·lusió“. El canari va tornar a jugar a París, després de setmanes lesionat. Ho va fer durant mitja hora, més o menys, el mateix temps que aquest dissabte al camp del Cadis. Aquest dilluns el futbolista s’ha postulat per ser titular aquest dimarts contra el París Saint-Germain. Ha assegurat que “quan tornes d’una lesió notes el cansament, però estic amb força i ganes. Quants més minuts siguin millor. Prefereixo jugar 80 i fer-ho al 100 % i quan no pugui més demanaré el canvi”.

El migcampista creu que la millora defensiva ha fet “marcar diferències”. En aquest sentit no es refia de la victòria en el partit d’anada, ja que “el PSG no ens regalarà res i, per tant, hem de sortir a menjar-nos-el”. Pedri té clar que “volem donar una alegria a l’afició i així celebrar la classificació tots junts”. També ha explicat que el president, que ha passat l’entrenament de l’equip, “ens ha demanat que ens hi deixem la pell”.