detenció Mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 24 anys relacionat amb l’agressió amb arma de foc a Sant Adrià de Besòs l’1 d’abril. La policia va tenir coneixement que hi havia una persona ferida d’arma blanca i van traslladar-se al lloc dels fets. Allà va constatar que s’havien produït diversos trets i que una dona era atesa en un centre mèdic per unes ferides produïdes en una cama.

A partir d’aquí, la policia va obrir una investigació per esclarir els fets i buscar-ne els autors. Fruit de les indagacions, aquest dimecres s’ha desplegat un dispositiu policial per detenir l’home al seu domicili i després l’han traslladat a dependències policials.

Segona detenció

També s’ha detingut una segona persona, un home de 48 anys, que no està relacionat amb la investigació, i que es trobava a l’interior del domicili on s’ha fet l’entrada judicial. L’home ha intentat fugir, però els agents l’han acabat detenint. Aquest, tenia una ordre judicial de detenció per quatre homicidis en grau de temptativa i tinença il·lícita d’armes per una sentència del maig del 2023.

Els fets van passar el 2018 a Barcelona quan va disparar prop del passeig d’Urrutia, primer a la porta de la casa de les víctimes i després en una persecució pel carrer.