Mossos esquadra detingut robatoris violents Ciutat Vella

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’autor de tres robatoris amb violència comesos aquest estiu a Ciutat Vella. El detingut és un jove de 23 anys, que té 15 antecedents, i que ha estat acusat per un delicte de violència i intimidació.

Segons ha confirmat el cos policial a betevé, la detenció s’ha fet gràcies a les tres denúncies realitzades pels afectats. Això va fer que unitats d’investigació de Ciutat Vella iniciessin un seguiment que ha permès la identificació del presumpte autor, que ha estat relacionat amb els tres robatoris, i que posteriorment ha ingressat a presó.

Tres robatoris entre juliol i agost

El primer delicte es remunta al 4 de juliol, quan una turista britànica va denunciar que li havien robat d’una estrebada la bossa de mà a la rambla del Raval. El segon va ser el 9 d’agost a la ronda de Sant Pau, quan l’autor dels fets va robar el mòbil a un ciutadà. Per últim, el tercer robatori es va produir el 14 d’agost al carrer de l’Hospital quan va sostreure també un telèfon mòbil.

Pla Tremall contra lladres multireincidents

Aquesta operació s’emmarca dins el pla Tremall, que preveu augmentar la pressió sobre la multireincidència a la ciutat. De fet, aquesta setmana els Mossos anunciaven la detenció de vuit lladres multireincidents que acumulen 55 antecedents en total.