obres carrer de Ballester

Els treballs de remodelació del carrer de Ballester, al districte de Sarrià – Sant Gervasi, han finalitzat després d’un any en obres. L’actuació ha tingut un pressupost d’1,4 milions d’euros i ha servit per pacificar el carrer en el tram que va de la ronda del General Mitre a l’avinguda de la República Argentina. D’aquesta manera, el consistori ha donat resposta a una llarga demanda veïnal.

El carrer de Ballester ja és de plataforma única

El carrer de Ballester s’ha convertit en un vial de plataforma única. Aquesta remodelació arriba dos anys després del canvi de sentit per evitar que els cotxes l’utilitzessin com a drecera cap a la ronda del General Mitre des de l’avinguda de la República Argentina. Segons un estudi de l’Ajuntament, per aquest carrer hi passaven una mitjana de 5.500 vehicles i un 40 % ho feien a més de 30 km/h, cosa que va provocar queixes veïnals pel soroll i la contaminació que generaven.

Obres carrer Ballester

Més arbrat i renovació de l’enllumenat

La reforma del carrer de Ballester, que ha inaugurat aquest dissabte el regidor del districte de Sarrià – Sant Gervasi, Albert Batlle, també ha servit per renovar l’enllumenat amb la instal·lació de punts de llum multiprojectors a diferents altures i per soterrar els cablejats. També s’ha remodelat la xarxa de clavegueram.