Els Mossos d’Esquadra han detingut vuit lladres multireincidents que acumulen 55 antecedents en total. Un d’ells en té 20, i un altre, 15. Segons ha informat la policia catalana, totes les detencions es van fer aquest dijous, en diversos punts de la ciutat: al centre, a la façana marítima i també al districte de Nou Barris. Les actuacions s’han fet en el marc del pla Tremall.

Tres dels detinguts, sospitosos de robatoris violents a l’estiu

Els Mossos han informat que tres de les detencions es van produir després d’una investigació policial per localitzar els presumptes autors de tres robatoris violents que van tenir lloc durant els mesos de juliol i agost. No es descarta que estiguin implicats en més furts.

Una altra de les detencions d’aquest dijous la va fer un agent fora de servei, que va veure com un lladre va fer una empenta a un ciutadà per robar-li el telèfon mòbil.

En un altre dels casos, agents que patrullaven pel carrer va detenir dos lladres que acaben de fer una estrebada a una persona per robar-li una cadena. Va ser la mateixa víctima la qui va alertar la policia.